Szolgáltatások

Szolgáltatások

Fűnyírás, fűkaszálás

Cégünk nagy munkabírású fűnyíró traktorjaink segítségével vállalja önkormányzatok, kisebb, nagyobb ipai területek, céges telephelyek, irodaközpontok, bevásárló központok zöldterületeinek kezelését, legyen az akár traktoros fűnyírás, akár fűkaszálás. Az út menti növényzet magasságát a törvény szabályozza, ezért az utak mentén és a bekötő utak melletti növényzet karbantartását vállaljuk a terepviszonyoktól függetlenül. Esetenként – amennyiben kapacitásunk engedi – kisebb (2000 m2 alatti) területek, zárt kertek nyírását is vállaljuk.

Éves kapacitásunk körülbelül 6 000 000 m2.

Parlagfűirtás

A parlagfű egy – valószínűleg mindenkinek – ismerős gyomnövény, amely erősen allergén, sok honfitársunk szenved allergiától miatta. Ennek a növénynek az irtása törvényileg is szabályozott, a 2008. évi XLVI. törvény 17 § (4) bekezdése értelmében a földhasználó köteles az ingatlanon a parlagfű virágbimbójának kialakulását megakadályozni és ezt követően ezt az állapotot a vegetációs időszak végéig folyamatosan fenntartani. Ezt a területileg illetékes ingatlanügyi hatóság véletlenszerűen ellenőrzi (ennek bejelentése előre nem szükséges a terület tulajdonosánál), így fokozottan nagy odafigyelést igényel. Ennek megfelelően cégünk rendszeresen – jobbára még a vegetációs időszakban, virágzás előtt – megkezdi a fertőzött területek fizikai karbantartását.

Faipari munkák

Az év egész időszakában vállalunk erdei munkákat is. Erdészeti tevékenységeink közé tartozik az erdőtisztítás, bozótirtás, légvezeték nyomvonal tisztítás, tuskómarás. Gépünk erdészeti adapterei képesek az előbbi munkafolyamatokon kívül a lágyszárú növények (3-5 cm átmérőjű) felaprítására is. A tönkmaró adapterünk a 37 cm átmérőjű marókerék segítségével a földfelszín alá is képes bedolgozni, a darálékot pedig a talajba keverni.

Gazirtás

Az elburjánzó gaz állandó problémát jelent mindenkinek, hiszen alapvetően nem is túl szép látvány, de még talán ennél is fontosabb, hogy az egészségre és a pénztárcánkra is rossz hatással van. A magas gazban könnyebben fejlődnek az allergén növények, amit akár könnyen pénzbírsággal is jutalmazhat a hatóság. Cégünk speciális gépekkel vállalja üresen álló telkek, hétvégi házak, nyaralók, valamint ipari vagy mezőgazdasági területek gazirtását. Nem akadály az sem, ha a terület meredek, távirányítású gépünk  ugyanis akár 55 fokos dőlésszögben is képes a munkát elvégezni és az extrém magasságú vagy az 5 cm átmérőjű lágyszárú növényzet sem okoz problémát.

Éves kapacitásunk körülbelül 1 600 000 m2.

Hóeltakarítás, síkosságmentesítés

A téli időszakban cégünk vállalja a hóeltakarítás és síkosságmentesítés feladatait, hogy a közlekedés és megközelíthetőség a rendkívüli időjárásban is zökkenőmentes lehessen. A 170 cm széles tolólappal felszerelt hernyótalpas gépünk képes sószórásra is, így egy menetben tudjuk elvégezni a kijelölt feladatokat, legyenek azok úton, járdán, parkolóban vagy akár telephelyen.

Covid-19 Tájékoztatás

Cégünk a koronavírus jelenléte alatt is folyamatosan és zökkenőmentesen dolgozik, de minden egészségügyi óvintézkedést betartunk annak érdekében, hogy minimálisra csökkentsük a saját munkatársaink, illetve a szerződött Partnereink fertőzésének esélyét. Enne érdekében az Operatív törzs iránymutatása alapján az alábbi óvintézkedéseket vezettük be:

1.       ajánlatadás előtt a terület felmérésénél kötelező maszkviselést és fertőtlenítést (amennyiben kapunk címet, elmegyünk mi és ekkor egyedül végezzük a felmérést) kérünk mindenkitől, de a személyes felmérés elkerülhető a megfelelő számú és minőségű fénykép beküldésével

2.       amennyiben elkerülhetetlen a személyes találkozó, akkor biztosítani kell a legalább 1,5 méteres távolságot

3.       a számlázás teljes mértékben online felületen működik, a számlák kijuttatása pedig elektronikus levelezéssel történik