Ferris

Ferris IS 3200Z

Alkalmas többek között fűsöprű, műtrágya vagy egyéb szemes növényvédő szórására szolgáló szerelvény vontatására. A független, rugós hátsó felfüggesztés és az elülső, szintén rugós forgótengely együttesen felel azért, hogy a munkaasztal tökéletesen követni tudja a talaj vonalvezetését, így a talajviszonyoktól függetlenül mindenhol ugyanaz a vágási magasság érhető el. Kompakt gépként képes szűk területeken is navigálni anélkül, hogy a felhasználói előnyöket feláldozná. A kategória leggyorsabb és legnagyobb vágási területtel rendelkező gépe, amely dupla méretű olaj és benzintartállyal rendelkezik, hogy kevesebb leállással végezhessük a munkát.

További információ: Ferris IS 3200Z hivatalos oldala

Specifikációk:

Specifikációk:

Ferris IS 400 S + Turbo Pro 227 literes fűgyűjtő

A gép a terepviszonyoknak és az elvégzendő munkának függvényében fűgyűjtővel és anélkül is használható. Alkalmas többek között fűsöprű, műtrágya vagy egyéb szemes növényvédő szórására szolgáló szerelvény vontatására. A független, rugós hátsó felfüggesztés és az elülső, szintén rugós forgótengely együttesen felel azért, hogy a munkaasztal tökéletesen követni tudja a talaj vonalvezetését, így a talajviszonyoktól függetlenül mindenhol ugyanaz a vágási magasság érhető el. Kompakt gépként képes szűk területeken is navigálni anélkül, hogy a felhasználói előnyöket feláldozná.

További információ: Ferris IS 400S hivatalos oldala

Specifikációk:

Specifikációk:

Ferris FW15

Ferris
Ferris

A FERRIS FW 15 variátoros, hidrosztatikus meghajtású, gyalogkíséretes fűnyíró szűk nyomtávot biztosít fák és virágágyások mentén. Jól manőverezik, könnyen kezelhető, első kerekei fixálhatók, így ferde, lejtős terepen is kiválóan használható, nem jelent terhet a gép megtartása. Az önjáró gép sajátossága, hogy mind előre, mint hátramenetben is meghajthatók a kerekek, hogy a kezelőnek csak a manőverezéssel kelljen foglalkoznia.

További információ: Ferris FW15 hivatalos oldala

Specifikációk:

Covid-19 Tájékoztatás

Cégünk a koronavírus jelenléte alatt is folyamatosan és zökkenőmentesen dolgozik, de minden egészségügyi óvintézkedést betartunk annak érdekében, hogy minimálisra csökkentsük a saját munkatársaink, illetve a szerződött Partnereink fertőzésének esélyét. Enne érdekében az Operatív törzs iránymutatása alapján az alábbi óvintézkedéseket vezettük be:

1.       ajánlatadás előtt a terület felmérésénél kötelező maszkviselést és fertőtlenítést (amennyiben kapunk címet, elmegyünk mi és ekkor egyedül végezzük a felmérést) kérünk mindenkitől, de a személyes felmérés elkerülhető a megfelelő számú és minőségű fénykép beküldésével

2.       amennyiben elkerülhetetlen a személyes találkozó, akkor biztosítani kell a legalább 1,5 méteres távolságot

3.       a számlázás teljes mértékben online felületen működik, a számlák kijuttatása pedig elektronikus levelezéssel történik